Direktlänk till inlägg 14 november 2015
Du behöver:
Matolja
1 1/2 dl Popcornkärnor
2 msk Kanel
1 msk ingefära
2 tsk socker
Gör så här:
Häll upp olja och en popcornkärna i en kastrull med lock. Oljan ska täcka botten.
När popcornkärnan poppat häller du i resten av popcornkärnorna.
Blanda kanel, ingefära och socker.
När popcornen är färdiga siktar man kryddblandningen över dem.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|